Siapa Kami

Antara Barisan Master Sifu & Sifu yg gigih memperkenalkan 1whp 
pada seluruh Malaysia...
www.1whp.net (1 World Handphone) sebelum ini dikenali sebagai www.1mhp.net (1 Malaysia Handphone). Merupakan penyedia aplikasi pemasaran melalui web dan sistem pesanan ringkas, yang juga membuka peluang kepada orang ramai untuk menjana pendapatan sampingan melalui pelan program keahlian (affliate program) yang ditawarkan.

1whp
 ini dikendalikan sepenuhnya oleh Faith Computer System (P G0001433-x) yang telah didaftarkan di Pulau Pinang, Malaysia, semenjak tahun 1994. Beralamat di 1-4-03, Jalan P.Ramlee, 10460 Pulau Pinang, Malaysia.

Faith Computer System adalah company kami

Alu-aluan Dari Meja Pengarah

Terima kasih telah memilih '1 World Handphone' dengan jaringan Network Team. Kami melibatkan diri dalam pembangunan Software sejak tahun 1994.

Pengalaman pertama kami dalam industri 'Pemasaran Berangkai' bermula pada tahun 2000 dan pada tahun itu, di Malaysia bermulanya gelombang atau fenomena (booming) Jaringan Pemasaran di mana secara peribadi kami kenal dengan ramai rakan yang dengan mudah dapat menghasilkan pendapatan RM100,000 secara mingguan saja. Kami mula kagum dan percaya dengan kuasa kekuatan cara 'duplikasi' bekerja.

Dengan pengalaman 10 tahun mengembangkan dan menganalisis industri Jaringan serta mengkaji kekuatan dan kelemahannya, akhirnya kami mampu menawarkan apa yang kami percaya dapat membantu SEMUA orang mencapai KEBEBASAN KEWANGAN. Dengan demikian dapat menjadikan dunia ini tempat yang bahagia untuk semua hidup manusia.

Ini adalah Produk ke-4 kami. Untuk maklumat lanjut tentang produk kami yang lain sila layari laman web kami di: http://www.1whp.net

Sekali lagi, kami ingin mengucapkan terima kasih sekali lagi kerana mempercayai kami untuk membangun impian anda bersama kami.

AARON ONG
6012-488 8955
(CEO / Pengarah Urusan 1WHP.NET)

No comments:

Post a Comment